voorstellingen

theatergroep                               EVA's APPEL


Serieus Lachen om weer met elkaar te verbinden. Eva's Appel maakt humoristische theater voorstellingen om teams & organisaties mee te nemen in een wereld vol herkennig die echt ergens over gaan.

Helderheid

Over diversiteit op de werkvloer


Cabaretvoorstelling


Iedereen is gelijk. Toch zijn mannen en vrouwen heel verschillend. Dat is ook helemaal niet erg. Maar hoe met dit verschil om te gaan, dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Wie doet nu precies wat en waarom? Soms ontstaan er zulke ingewikkelde misverstanden dat zelfs het werkplezier er onder lijdt. Dus hoogste tijd dat actrices Liek en Lein hier voor eens en voor altijd helderheid over scheppen. Want helderheid zorgt voor de broodnodige rust. We willen toch fijn met elkaar samenwerken? Alleen blijken sommige man/vrouwzaken toch iets gevoeliger te liggen dan verwacht….


En wat als je alleen maar met vrouwen werkt…? Of alleen maar met mannen… ? Of je bent de enige vrouw, of enige man op de werkvloer…?


Helderheid, een humoristische interactieve voorstelling waarin Liek en Lein herkenbare onderwerpen bespreken over mannen & vrouwen op de werkvloer (en daarbuiten) en spelen zij met een gezonde dosis zelfspot, korte situaties uit het leven gegrepen.


Een ideale voorstelling voor uw congres, bedrijfsfeest, teambuildingsdag, event , lunchbrake of als kickoff voor een training. Speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt

Helderheid

Over online en offline werken


 Online Cabaretvoorstelling met workshops


Na maanden op afstand en online te hebben samen gewerkt, komt er de dag dat je elkaar weer even live gaat zien. Even, want online is het nieuwe werken. Wij helpen jullie op weg met afkicken van het online werken en om en met moed elkaar weer te ontmoeten. Hoe lang is dat wel niet geleden, dat je van je bureaustoel afgleed van de pret?


Wij verzorgen een knallende kickoff die Coronaproof  online is te boeken, inclusief VoosDoos! die thuis wordt bezorgd. Een humoristisch, maar zeer waardevolle en effectieve teamochtend dat je kleiner en groter kunt inkleden met workshops & interactief theater.


Veel lachen en het gaat ook nog eens ergens over.

PROGRAMMAMOGELIJKHEDEN


Voorstelling Helderheid - 25 minuten
In een korte cabaretshow reflecteren de dames op de afgelopen periode en blikken vooruit. Een show vol herkenning en lach.

Workshop 1: Bodylanguage, bewustwording van het lichaam - 20 minuten

Leer je lichaam weer te gebruiken, wordt je bewust van alles wat je hebt. Online waren alleen je hoofd, nek en schouders aanwezig. Offline is je hele lichaam weer aanwezig, maar zo lang niet meer gebruikt. Hoe kom je over met je hele lichaam?


Workshop 2: Chit Chat talks - 20 minuten
Online werken is 'to the point', georganiseerd en kort. Je vervangt het praatje bij het koffiezet apparaat met een appje naar een dierbare collega. Of je belt elkaar nog even na de vergadering. maar een echte social talk is het niet meer. In deze workshop leer je de kunst van het chit chatten en je wordt beter dan je ooit daarvoor was bij het koffiezetapparaat!


Workshop 3: Bedrijfssquiz - 20 minuten
Get connected tijdens een maatwerk quiz. Gewoon lekker even samen een spelletje doen.